GadgetGear.nl
Poly logo

Plantronics en Polycom worden Poly

Niet al te lang geleden heeft Plantronics het merk Polycom overgenomen. Plantronics was al jaren een grote speler op het gebied van headsets, ook op kantoor. Polycom was al jaren dominant in digitale vergadersystemen. De twee vulden elkaar goed aan.

Nu de eerste producten van Polycom onder het nieuwe bedrijf naar buiten komen, veranderen de twee ook de naam. Geen rare samenvoeging maar simpelweg de naam Poly. Het nieuwe merk gaat zich nog meer toeleggen op het ontwikkelen van vergadersystemen voor in de cloud.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten