Plantronics en Polycom worden Poly

Niet al te lang geleden heeft Plantronics het merk Polycom overgenomen. Plantronics was al jaren een grote speler op het gebied van headsets, ook op kantoor. Polycom was al jaren dominant in digitale vergadersystemen. De twee vulden elkaar goed aan.

Nu de eerste producten van Polycom onder het nieuwe bedrijf naar buiten komen, veranderen de twee ook de naam. Geen rare samenvoeging maar simpelweg de naam Poly. Het nieuwe merk gaat zich nog meer toeleggen op het ontwikkelen van vergadersystemen voor in de cloud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.