GadgetGear.nl

MWC: Honor komt met Gaming+ en Honor 8X krijgt nieuw kleurtje

Vandaag was de grote perspresentatie van Honor op het Mobile World Congress. Onze Albert was in de zaal aanwezig. Hoewel Honor uitgebreid de tijd nam om de View20 nogmaals te introduceren en ditmaal te vergelijken met de Samsung Galaxy S20 (onze vergelijking volgt snel), waren er toch twee kleine echte nieuwtjes.

Honor 8X krijgt een nieuw kleurtje

En dan trappen we af met het kleinste nieuws. De succesvolle Honor 8X krijgt een nieuw kleurtje. Het toestel komt ook uit in de kleur Phantom Blue. De nieuwe kleur past in de nieuwe kleuren van het Honor merk. Honor heeft inmiddels 10 miljoen exemplaren van de Honor 8X verkocht. In Nederland zal de Phantom Blue ook worden verkocht in een variant met 128GB opslagruimte. Het prijskaartje blijft met €299 aantrekkelijk. Helaas was het toestel na de presentatie niet beschikbaar om van dichtbij te bekijken.

Honor Gaming+

Honor zet al een tijdje hard in op games. Met de introductie van de Honor 10 introduceerde Honor haar GPU Turbo om graphics te versoepelen. Met de Honor Play introduceerde Honor haar eerste, echte gaming phone met speciale haptische feedback. Daarnaast ging het voor die smartphone een samenwerking aan met PUBG.

Met de introductie van de Honor View20 ging het opnieuw een samenwerking aan met een grote mobiele game. Ditmaal met Fortnite. Op basis van het IMEI nummer van de View20 kunnen mobiele gamers de speciale Honor skin unlocken. Deze skin werd in reallife getoond op het MWC.

En nu is het tijd voor Honor Gaming+. Met Gaming+ wordt de energie efficiëntie van de chipset met ruim 20% verbeterd. De Mali G76 GPU die op de HiSilicon chipset van onder anderen de View20 ligt, krijgt een optimalisatie in de taakplanning waardoor minder instructies dubbel worden berekend. De AI in het toestel moet er voor zorgen dat het toestel kan voorspellen wanneer hogere framerates nodig zijn in een game.

Door deze optimalisaties moet de beeldkwaliteit beter worden, terwijl het stroomverbruik omlaag gaat. Fortnite gamers kunnen na de update de Fortnite Vulkan versie op de View20 draaien. Ook andere games bevatten optimalisaties voor Gaming+. In hoeverre Gaming+ ook nog naar de Honor Play komt is niet bekendgemaakt.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten