Dit is de Snackbot van Pepsi

Na de pizza bezorgrobots van Domino’s, gaat ook Pepsi bezorgen met robots. Op een Amerikaanse campus heeft Pepsico (het bedrijf achter het merk), drie Snackbots geïntroduceerd. Wanneer studenten behoefte hebben aan een snack, komen de robots deze bezorgen.

Pepsico is de Snackbot momenteel aan het testen op de campus van een universiteit in Stockton. Daar bezorgen de Snackbots van 09:00 tot 17:00, Studenten kunnen kiezen uit producten van Lays, Sunchips en Starbucks Cold Brew. Het bestellen van de snacks en dranken verloopt via een speciale app.

Achter de Snackbot zit het bedrijf Robby Technologies. De snackbots zijn uitgerust met camera’s en verlichting om ongelukken te voorkomen. Wanneer de snackbot bij de student komt, kan deze de bestelling onder de klep vandaan halen. Pas op dat moment lijkt de afrekening ook echt plaats te vinden.

Via Geek.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events