GadgetGear.nl

Dit is de Snackbot van Pepsi

Na de pizza bezorgrobots van Domino’s, gaat ook Pepsi bezorgen met robots. Op een Amerikaanse campus heeft Pepsico (het bedrijf achter het merk), drie Snackbots geïntroduceerd. Wanneer studenten behoefte hebben aan een snack, komen de robots deze bezorgen.

Pepsico is de Snackbot momenteel aan het testen op de campus van een universiteit in Stockton. Daar bezorgen de Snackbots van 09:00 tot 17:00, Studenten kunnen kiezen uit producten van Lays, Sunchips en Starbucks Cold Brew. Het bestellen van de snacks en dranken verloopt via een speciale app.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Achter de Snackbot zit het bedrijf Robby Technologies. De snackbots zijn uitgerust met camera’s en verlichting om ongelukken te voorkomen. Wanneer de snackbot bij de student komt, kan deze de bestelling onder de klep vandaan halen. Pas op dat moment lijkt de afrekening ook echt plaats te vinden.

Via Geek.com.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten