Op het randje van 2018 introduceert Hasbro haar vierde spelvariant; Monopoly Geld Graaien. Waar meestal het beroemde bordspel wordt gethematiseerd, blijkt Monopoly Geld Graaien toch een totaal andere beleving. Één met veel lichaamsbeweging.

In de VS zijn ze heel populair; de money gun. Je ziet ze regelmatig in videoclips en zelfs Ellen Degeneris ging er in één van haar shows helemaal mee los. Deze guns schieten zonder moeite, papiergeld een eind de lucht in. En in Amerika kun je daar nog best goedkoop mee stunten. Immers is de dollar al een biljetje.

Hasbro heeft nu een money gun gemaakt als basis voor een nieuwe game in de Monopoly familie; Monopoly Geld Graaien. De gun schiet bankbiljetten en kanskaarten de lucht in. Aan de spelers de opdracht om zo snel mogelijk, zoveel mogelijk cash op te rapen. En de kanskaarten manipuleren hierna de uitslag.

Beschikbaarheid

Monopoly Geld Graaien ligt nu in de winkel voor €24,99.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.