Hasbro introduceert Monopoly Geld Graaien

Monopoly Geld Graaien kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Op het randje van 2018 introduceert Hasbro haar vierde spelvariant; Monopoly Geld Graaien. Waar meestal het beroemde bordspel wordt gethematiseerd, blijkt Monopoly Geld Graaien toch een totaal andere beleving. Één met veel lichaamsbeweging.

In de VS zijn ze heel populair; de money gun. Je ziet ze regelmatig in videoclips en zelfs Ellen Degeneris ging er in één van haar shows helemaal mee los. Deze guns schieten zonder moeite, papiergeld een eind de lucht in. En in Amerika kun je daar nog best goedkoop mee stunten. Immers is de dollar al een biljetje.

Hasbro heeft nu een money gun gemaakt als basis voor een nieuwe game in de Monopoly familie; Monopoly Geld Graaien. De gun schiet bankbiljetten en kanskaarten de lucht in. Aan de spelers de opdracht om zo snel mogelijk, zoveel mogelijk cash op te rapen. En de kanskaarten manipuleren hierna de uitslag.

Beschikbaarheid

Monopoly Geld Graaien ligt nu in de winkel voor €24,99.

Monopoly Geld Graaien kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram