Logo GadgetGear.nl
Nerf Super Soaker Splash Mouth bedrukte zijde
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Nerf Super Soaker Splash Mouth waterpistool met 66% foutmarge!

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 0.5 sterren.

THE GOOD

  • Geweldig concept
  • Leuke vormgeving
  • Eenvoudig in gebruik

THE BAD

  • 66% van de exemplaren waren lek
  • Bedrukking slechts aan één kant

Onlangs hielden we hier een familiefeestje. Onder de indruk als ik altijd was van de Nerf guns, besloten we voor alle zes de kinderen een Nerf Super Soaker waterpistool te kopen. De Splash Mouth leek precies wat we zochten, maar resulteerde in een enorme domper.

Unboxing

Veel uit te pakken was er niet. Er zit een kartonnetje om de guns. Zelf hebben we om het wat feestelijker te maken, de tijd genomen om met de Cricut Maker 2 de namen van de kids op de guns te zetten.

Design

Zoals het bij Nerf hoort, zien de guns er stoer en wat futuristisch uit. De hele gun is gemaakt van plastics en ziet er zeer stootvast en solide uit. Zoals altijd is slechts de winkelzijde bedrukt en is de andere kant een stuk saaier qua ontwerp.

In tegenstelling tot vele andere super soakers, gaat het bij de Nerf Super Soaker Splash Mouth om snelle actie. De grote klep bovenop gaat in zijn geheel open om de gun supersnel met water te vullen. Wij hadden voor de kids een aantal betonemmers neergezet.

Hoewel de guns niet gemaakt zijn om enorme afstanden te overbruggen, zoals met de super soakers die je moet oppompen, overbruggen deze waterpistolen met gemak een meter of vijf tot zeven. Het is een kwestie van heel hard het onderste oranje deel heen er weer trekken. Eenvoudig en voor een watergevecht echt heel prima.

Kwaliteitscontrole laat in de steek

Ik geef toe, ik las de reviews toen ik ze bij bol.com bestelde. Daar werd al geklaagd over lekkende modellen. Gezien twee kids van mezelf zijn, dacht ik dat het wel goed zou komen. In het slechtste geval ruilen we er een paar om en moeten mijn kids even wat langer wachten op een nieuwe watergun.

Maar helaas. Van de zes die we bestelden, bleken er vier te lekken. Drie lekten zo hard, dat er niet mee te spelen viel. Dat is een uitvalpercentage van 66%. Er lijkt dus duidelijk iets verkeerd te gaan bij de kwaliteitscontroles die fabrikant Hasbro op deze waterpistolen voert.

Nerf Super Soaker Splash Mouth retour naar bol.com

Conclusie Nerf Super Soaker Splash Mouth

We hebben vele Nerf guns getest en zijn door de band genomen super blij met de producten die Hasbro produceert. Maar hier gaat duidelijk iets heel erg mis. Ik heb jaren geleden ook een Super Soaker voor mijn kids gekocht. Die ging erg snel stuk, maar ik ging er vanuit dat ik pech had. Met deze resultaten maak ik me echter heel veel zorgen om het Super Soaker merk, want wij zullen er niet snel meer voor kiezen. De zes guns zijn ingepakt om retour te gaan naar Bol.com.

Super Soaker Splash Mouth kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.