GadgetGear.nl

Ewent introduceert waanzinnige smartphonehouder voor in de auto

Eerder deze week kregen we al een preview. En ja, ik was meteen verkocht. Ik heb een hekel aan smartphonehouders voor in de auto. Ze ontsieren je dashboard en het is altijd geklooi om de smartphone erin te zetten. Maar deze smartphonehouder lijkt uit een sci-fi film te komen en is gewoon enorm slim.

De EW1191 is de eerste gemotoriseerde smartphonehouder van het Nederlandse merk. Wanneer je met jouw smartphone naar de houder toe beweegt, zal deze automatisch open klappen. Hou je jouw smartphone tegen de houder aan, klapt deze weer dicht. Opladen kan via een USB(-C) kabel, maar ook draadloos. En dat hebben we zelfs al met succes op de Huawei Mate20 Pro kunnen testen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Deze Ewent EW1191 automatische smartphonehouder gaat €39,99 kosten en staat daarmee in iedere geval hoog op ons verlanglijstje.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten