Eerder deze week kregen we al een preview. En ja, ik was meteen verkocht. Ik heb een hekel aan smartphonehouders voor in de auto. Ze ontsieren je dashboard en het is altijd geklooi om de smartphone erin te zetten. Maar deze smartphonehouder lijkt uit een sci-fi film te komen en is gewoon enorm slim.

De EW1191 is de eerste gemotoriseerde smartphonehouder van het Nederlandse merk. Wanneer je met jouw smartphone naar de houder toe beweegt, zal deze automatisch open klappen. Hou je jouw smartphone tegen de houder aan, klapt deze weer dicht. Opladen kan via een USB(-C) kabel, maar ook draadloos. En dat hebben we zelfs al met succes op de Huawei Mate20 Pro kunnen testen.

Deze Ewent EW1191 automatische smartphonehouder gaat €39,99 kosten en staat daarmee in iedere geval hoog op ons verlanglijstje.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.