Logo GadgetGear.nl
ACT Ewent
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ewent gaat verder als ACT

Wie hier de reviews een beetje in de gaten heeft gehouden, heeft al regelmatig het merk ACT langs zien komen en zal zeker niet onbekend zijn met het merk Ewent. Beide merken zijn Nederlands en maken praktische accessoires voor PC, Mac en meer. Toch gaat er iets veranderen.

Het merk Ewent zal namelijk uit de markt worden gehaald. ACT was al een tijdje bezig om de Ewent producten ook onder het merk ACT op de markt te brengen en heeft besloten als één merk verder te gaan. Het is geen overname, want Ewent was al onderdeel van ACT. Bestaande Ewent producten zullen de komende tijd dus worden vervangen voor hetzelfde product, maar dan met het ACT logo erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.