GadgetGear.nl

Bang & Olufsen voorziet BeoSound 1 en 2 van Google Assistant

De Bang & Olufsen Beosound 1 en Beosound 2 worden een stukje slimmer deze winter. De audiofabrikant heeft een stevige firmware update voor de bijzondere speakers klaarstaan.

Met de nieuwste software krijgen de Bang & Olufsen Beosound 1 en beosound 2 ondersteuning voor Google Assistant. Iets dat het bedrijf al voorzichtig liet zien tijdens de IFA van afgelopen september. Bang & Olufsen claimt zelfs dat de Beosound 2 de Google Assistant speaker is met het hoogste vermogen op de markt. Een stevige claim. Onlangs lanceerde B&O haar speakers in een nieuwe, koper-achtige kleurstelling.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten