Review: Pepper Jobs 63 Watt PD & QC 3.0 Car Charger

Jouw Apple MacBook opladen in de auto? Met de power delivery technologie van Pepper Jobs blijkt dit geen probleem. Zo ervaren we in onze test van de Pepper Jobs 63 Watt PD & QC 3.0 Car Charger.

Unboxing

In het mooie doosje vinden we de Pepper Jobs 63 Watt PD & QC 3.0 Car Charger en een stukje documentatie. Meer heb je niet nodig.

Design

Qua design is de Pepper Jobs 63 Watt PD & QC 3.0 autolader, best een nette oplader geworden. Het probleem van het gros van dit soort adapters is dat het plastic dingen blijven die, zeker in een luxe auto, afbreuk doen aan het dashboard design.

Hier slaat het jonge merk de juiste weg in. De branding van Pepper Jobs is aanwezig, maar niet teveel. Het zijn vooral de mooie materialen die opvallen… en de USB plug. Deze is groen en ook dat zal meteen in het oog vallen.

Aansluitingen

De Pepper Jobs 63 Watt PD & QC 3.0 Car Charger beschikt over slechts twee aansluitingen, maar dat is niet erg. Het gaat bij deze adapter om pure power. De USB-C is het belangrijkst. Dit is een power delivery poort die maximaal 63 Watt kan leveren. Het snel opladen van een MacBook is dus geen enkel probleem voor deze adapter.

De gewone USB poort valt dus op door de groene poort. Dit is een gecertificeerde Qualcomm QuickCharge 3.0 poort. Smartphones kunnen hier ook op volle snelheid worden geladen.

Conclusie

De Pepper Jobs 63 Watt PD & QC 3.0 Car Charger zit nu zo’n drie weken in mijn auto. De uitstraling van de adapter is heel netjes, maar het valt toch op voor inzittenden. Bij afspraken zit ik standaard met een volle Apple MacBook accu, wat erg prettig is. Eigenlijk kan ik geen nadelen benoemen.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Mooi ontwerp
  • Zeer krachtig
  • Laden met maximaal 63 Watt
  • QuickCharge 3.0 ondersteuning

THE BAD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events