GadgetGear.nl

Mario Kart en valsspelen bij Monopoly, dit zijn Hasbro’s games voor het najaar

Winter is coming… en dan is het tijd voor bordspellen. Ook voor de tech minded. En, net als vorig jaar, zien we weer wat leuke ideeën van Hasbro komen. Dit zijn wat ons betreft hun highlights.

Monopoly Gamer Mario kart

Vorig jaar mochten we de eerste Monopoly Gamer beoordelen. Eerlijk gezegd… waren we niet heel positief. Ze probeerden een muntenrace in het Mario universum. Het gevol was een soort gameplay die een beetje op Mario Kart leek, maar niet genoeg om echt leuk te zijn.

Dit jaar lijkt Hasbro zich te herpakken en de gameplay te stroomlijnen met precies dat; Mario Kart. In de nieuwe uitvoering is het een echte race en dat zou weleens heel goed kunnen uitpakken.

Monopoly Valsspelers Editie

En dan is er nog een bijzondere release van Monopoly. De valsspelers editie. Hier is het juist de bedoeling vals te spelen. En wordt je gepakt, wordt je letterlijk vastgeketend aan het speelbord.

Speech Breaker

Voor de techies komt Hasbro met Speech breaker. De combinatie van een microfoon en headset met een opdrachtenkaart. Als een reporter mag je verslag doen van iets dat is gebeurd. Bepaalde dingen mag je niet zeggen en… de verbinding met de studio is ruk. Je hoort jezelf met vertraging over de headset. Heel irritant. Probeer dan maar snel de opdrachten uit te voeren.

Trap er niet in

Niet heel nieuw, maar vast heel grappig, dat is Trap er niet in. Vooral een game voor met hele jonge spelers. Je speelt het op een plastic grasveldje met daarop allemaal drollen. Welk kind haalt het einde van het grasveld zonder in zo’n drol te trappen? Hasbro zit achter Play-Doh, dus de drollen zijn van klei en zullen zich lekker tussen de teentjes door persen. Wat een shit idee 😉

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten