Mario Kart en valsspelen bij Monopoly, dit zijn Hasbro’s games voor het najaar

Winter is coming… en dan is het tijd voor bordspellen. Ook voor de tech minded. En, net als vorig jaar, zien we weer wat leuke ideeën van Hasbro komen. Dit zijn wat ons betreft hun highlights.

Monopoly Gamer Mario kart

Vorig jaar mochten we de eerste Monopoly Gamer beoordelen. Eerlijk gezegd… waren we niet heel positief. Ze probeerden een muntenrace in het Mario universum. Het gevol was een soort gameplay die een beetje op Mario Kart leek, maar niet genoeg om echt leuk te zijn.

Dit jaar lijkt Hasbro zich te herpakken en de gameplay te stroomlijnen met precies dat; Mario Kart. In de nieuwe uitvoering is het een echte race en dat zou weleens heel goed kunnen uitpakken.

Monopoly Valsspelers Editie

En dan is er nog een bijzondere release van Monopoly. De valsspelers editie. Hier is het juist de bedoeling vals te spelen. En wordt je gepakt, wordt je letterlijk vastgeketend aan het speelbord.

Speech Breaker

Voor de techies komt Hasbro met Speech breaker. De combinatie van een microfoon en headset met een opdrachtenkaart. Als een reporter mag je verslag doen van iets dat is gebeurd. Bepaalde dingen mag je niet zeggen en… de verbinding met de studio is ruk. Je hoort jezelf met vertraging over de headset. Heel irritant. Probeer dan maar snel de opdrachten uit te voeren.

Trap er niet in

Niet heel nieuw, maar vast heel grappig, dat is Trap er niet in. Vooral een game voor met hele jonge spelers. Je speelt het op een plastic grasveldje met daarop allemaal drollen. Welk kind haalt het einde van het grasveld zonder in zo’n drol te trappen? Hasbro zit achter Play-Doh, dus de drollen zijn van klei en zullen zich lekker tussen de teentjes door persen. Wat een shit idee 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.