GadgetGear.nl

Landrover voltooid test zelfrijdende auto

Ook bij Land Rover werken ze hard aan zelfrijdende auto’s. De Britten verwachten dat zelfrijdende auto’s met 10 jaar heel normaal moeten zijn. Een test met complexe verkeerssituaties in het Britse Coventry is in ieder geval geslaagd.

In deze test moest een aangepaste Range Rover Sport zelfstandig communiceren met stoplichten, voetgangers respecteren en natuurlijk de juiste bochten nemen. Tijdens de test bereikte de Range Rover snelheden tot 55 kilometer per uur.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Om het zelf rijden mogelijk te maken, maakte Landrover onder anderen gebruik van een aangepaste Radar en Lidar voor de adaptive cruise control.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten