MWC: Dit is de Land Rover Explore Android Smartphone

De mensen van Bullit Group hebben naast de CAT S61 nog een bijzondere smartphone gepresenteerd voor het Mobile World Congress, namelijk de Land Rover Explore.

De Land Rover Explore is een smartphone gericht op outdoor sporters. De smartphone is voorzien van een rugged behuizing. Hij kan een val van 1,8 meter overleven en de behuizing is IP68 water- en stofdicht.

Het toestel heeft met 4.000mAh een flinke accu meegekregen en kent een leuk kunstje. Met de meegeleverde Adventure Pack cover voeg je daar nog eens 3.600mAh aan toe. Bovendien voegt de cover ook een GPS Patch antenne toe voor beter ontvangst.

Bullit brengt ook een aantal handige upgrades uit voor de smartphone. Zo komt er een houder voor op de fiets en een nog veel grotere accu van 4.370mAh.

Het toestel zal vanaf mei in de winkel liggen voor €649.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram