GadgetGear.nl
Jaguar Landrover EDU

Jaguar Land Rover en BMW slaan de handen ineen voor elektrische auto’s

Jaguar Land Rover en BMW hebben een samenwerking aangekondigd op het gebied van elektrische auto’s. De twee merken gaan samen investeren in de ontwikkeling van elektrische aandrijftechniek.

De bedrijven gaan gezamenlijk investeren in het ontwikkelen van nieuwe ‘electric drive units’. Met andere woorden, ze investeren samen in nieuwe vormen van elektrische aandrijving voor hun auto’s. Ook moet de gezamenlijke investeringen de uitrol van autonoom rijdende voertuigen versnellen.

Jaguar Landrover EDU

Hoewel de merken gezamenlijk optrekken in de ontwikkeling van deze nieuwe technologieën, gaan ze niet gezamenlijk produceren. Dat deel van de business blijft strikt gescheiden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten