GadgetGear.nl

Gerucht: Google komt met Play Pass abonnement

Op dit moment koop je al jouw apps en films bij Google Play waarschijnlijk nog per stuk. Bij XDA Forums hebben ze ontdekt dat Google mogelijk aan een abonnement werkt.

Net als bij de Xbox Game Pass, zou je met een abonnement onbeperkt toegang krijgen tot de apps op Google Play. Of in ieder geval een flinke selectie daarvan. Ontwikkelaars krijgen immers minder per download en moeten het vooral hebben van omzet op basis van langdurig gebruik. En daar is lang niet iedere app heel interessant voor.

Hoe Google Play Pass er precies uit gaat zien is nog onbekend, maar qua programmeren lijkt Google al een heel eind op weg te zijn om deze optie te introduceren.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten