Sinds enkele maanden werk ik thuis met de universe Neeo afstandsbediening. Een uitdager voor Logitech Harmony die een geweldige gebruikerservaring neerzet. Deze wordt nu aangevuld met de Neeo Pro.

De Neeo Pro is een stoer zwartmetalen uitvoering die grof geborsteld is. Deze uitvoering is grappig genoeg, niet voor de gewone gebruiker. Deze uitvoering is ontwikkeld voor iedereen die grote domotica oplossingen ontwikkeld. Zo is er onder anderen ondersteuning voor rackmounts om de brains netjes te installeren.De Neeo Pro komt met nieuwe beheersoftware waarmee ontwerpers van slimme gebouwen de gebruiksbeleving van de Neeo nog verder kunnen aanpassen op het gebouw. Meerdere remotes en het aansturen van meerdere brains, alles kan.

De Neeo Pro wordt niet aan consumenten verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.