GadgetGear.nl

Neeo introduceert de Neeo Pro

Sinds enkele maanden werk ik thuis met de universe Neeo afstandsbediening. Een uitdager voor Logitech Harmony die een geweldige gebruikerservaring neerzet. Deze wordt nu aangevuld met de Neeo Pro.

De Neeo Pro is een stoer zwartmetalen uitvoering die grof geborsteld is. Deze uitvoering is grappig genoeg, niet voor de gewone gebruiker. Deze uitvoering is ontwikkeld voor iedereen die grote domotica oplossingen ontwikkeld. Zo is er onder anderen ondersteuning voor rackmounts om de brains netjes te installeren.De Neeo Pro komt met nieuwe beheersoftware waarmee ontwerpers van slimme gebouwen de gebruiksbeleving van de Neeo nog verder kunnen aanpassen op het gebouw. Meerdere remotes en het aansturen van meerdere brains, alles kan.

De Neeo Pro wordt niet aan consumenten verkocht.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten