GadgetGear.nl

Neeo overgenomen door Control4

Vorig jaar schreven we een review van de Neeo. Een uitdager voor de Logitech Harmony afstandsbedieningen die niet alleen erg mooi was, maar ook erg slim. Het bedrijf blijkt begin deze maand te zijn overgenomen en te verdwijnen.

Na een enorm succesvolle Kickstarter campagne, moesten backers enorm lang wachten voor de universele afstandsbediening van Neeo werkelijkheid zou worden. In 2018 was het zo ver. Distributie ging van start en ook wij konden ons exemplaar in ontvangst nemen. Om te testen. Ook kregen we van Neeo een exemplaar voor een droptest die daar op kantoor legendarisch is. Vooral omdat we echt ons best moesten doen deze afstandsbediening te slopen. Eind 2018 kwam er bovendien een zwarte uitvoering. Gemaakt voor de markt van de systems integrators.

En dat is nou net de markt waar Control4 enorm is en geen echt goede afstandsbediening in de aanbieding had. Dit terwijl Control4 wel enorm is in smart home consoles. Het lijkt erop dat Neeo compleet op zal gaan in Control4. Raphael Oberholzer, die Neeo heeft bedacht, zal het Control4 ontwikkelteam gaan leiden.

Voor bestaande klanten is het signaal duidelijk. Er komen geen nieuwe Neeo producten en de bestaande Neeo producten worden uit de verkoop gehaald. Bezitters van de Neeo mogen wel product updates verwachten en Control4 zal die gebruikers begeleiden naar een overstap naar Control4.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten