We hebben de afgelopen jaren al veel geschreven over de Hyperloop. Dit revolutionaire treinconcept van Elon Musk kan de wereld van het treinvervoer voorgoed veranderen. Vanavond duikt Het Klokhuis er in.

In 30 minuten van Amsterdam naar Parijs. Doorgaans heeft de Thalys al meer minuten vertraging die keren dat ik erin zit. Met de Hyperloop hoeven we dus niet meer urenlang in de cabine te zitten en afhankelijk te zijn van de beperkte en veel te dure bord bistro. Gewoon een half uurtje zitten en je bent op bestemming.

Hoe de Hyperloop treinen dit gaan doen, wordt haarfijn uitgelegd in Het Klokhuis. Vanavond om 18:40 op NPO Zapp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.