Tesla introduceert een surfplank

Elon Musk komt nogal eens met rare producten op de markt. Zo introduceerde hij eerder dit jaar een vlammenwerper voor zijn The Boring Company. Nu komt zijn Tesla met een surfplank.

De Tesla surfplank is een surfplank in een sterk gelimiteerde uitvoering. De mat-rode plank bevat het Tesla merk als glanzende opdruk. De bovenkant is verstevigd met ‘black dart’ koolstofvezels die ook in het interieur van de Tesla auto’s wordt gebruikt. De maatvoering is zo dat het plankje in iedere Tesla past.

Tesla produceert de surfplank samen met Lost Surfboards en surf-ster Matt ‘Mayhem’ Biolos. Het bedrijf gaat in totaal 200 surfplanken maken a $1.500. Ze lijken allemaal al uitverkocht te zijn waardoor de wachttijd 2 tot 10 weken is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram