GadgetGear.nl

Tesla introduceert een surfplank

Elon Musk komt nogal eens met rare producten op de markt. Zo introduceerde hij eerder dit jaar een vlammenwerper voor zijn The Boring Company. Nu komt zijn Tesla met een surfplank.

De Tesla surfplank is een surfplank in een sterk gelimiteerde uitvoering. De mat-rode plank bevat het Tesla merk als glanzende opdruk. De bovenkant is verstevigd met ‘black dart’ koolstofvezels die ook in het interieur van de Tesla auto’s wordt gebruikt. De maatvoering is zo dat het plankje in iedere Tesla past.

Tesla produceert de surfplank samen met Lost Surfboards en surf-ster Matt ‘Mayhem’ Biolos. Het bedrijf gaat in totaal 200 surfplanken maken a $1.500. Ze lijken allemaal al uitverkocht te zijn waardoor de wachttijd 2 tot 10 weken is.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten