GadgetGear.nl

Roader camera nu te bestellen op IndieGoGo

Op de CES toonde het Nederlandse “Roader’ hun prototype camera voor het eerst aan de wereldpers. Een kleine camera die kan filmen wat al gebeurd is. Een soort tijdmachine. Zie je iets leuks of opvallends gebeuren en draag je de camera; dan kan je na de gebeurtenis op de knop drukken en je hebt een clip van 20 seconden. Tien seconden voor je op de knop drukte en tien erna.

De makers van de Roader camera pakken het gedegen aan. We hebben een prototype in onze handen gehad en zijn zeer onder de indruk van de afwerking en details. Ook de app ziet er bijna als ‘golden master’ uit. Je merkt aan alles dat de mannen achter het product hun sporen in de consumenten electronica al dik hebben verdiend. Zo stond één van de oprichters achter het succes van Parrot in Nederland en was de ander mede verantwoordelijk voor de ooit zo succesvolle Flip camera.

Toch komt de Roader er pas als er voldoende interesse is op het platform voor nieuwe producten: IndieGoGo. Afgelopen week werd de Roader daar als campagne gelanceerd en binnen een paar dagen was een derde van de doelstelling behaald.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Wij hebben onze Roader besteld in de hoop spoedig op beurzen en pr events leuke momenten vast te leggen met dit leuke cameraatje. Oh, ja; elke wegpiraat is ook gewaarschuwd. De kans dat je gefilmd bent is binnenkort groter dan ooit. Roader gebruikers hoeven enkel op het knopje te drukken en het beeld is vastgelegd en via de smartphone geupload. Wellicht start Roader een kanaal met de gekste wegsituaties of leukste diermomenten. De technologie is er klaar voor. Nu de gebruikers nog…

Wil je ook zo’n leuke camera of meer van het project weten? Kijk dan snel op roader.com

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten