Roader camera nu te bestellen op IndieGoGo

Op de CES toonde het Nederlandse “Roader’ hun prototype camera voor het eerst aan de wereldpers. Een kleine camera die kan filmen wat al gebeurd is. Een soort tijdmachine. Zie je iets leuks of opvallends gebeuren en draag je de camera; dan kan je na de gebeurtenis op de knop drukken en je hebt een clip van 20 seconden. Tien seconden voor je op de knop drukte en tien erna.

De makers van de Roader camera pakken het gedegen aan. We hebben een prototype in onze handen gehad en zijn zeer onder de indruk van de afwerking en details. Ook de app ziet er bijna als ‘golden master’ uit. Je merkt aan alles dat de mannen achter het product hun sporen in de consumenten electronica al dik hebben verdiend. Zo stond één van de oprichters achter het succes van Parrot in Nederland en was de ander mede verantwoordelijk voor de ooit zo succesvolle Flip camera.

Toch komt de Roader er pas als er voldoende interesse is op het platform voor nieuwe producten: IndieGoGo. Afgelopen week werd de Roader daar als campagne gelanceerd en binnen een paar dagen was een derde van de doelstelling behaald.

Wij hebben onze Roader besteld in de hoop spoedig op beurzen en pr events leuke momenten vast te leggen met dit leuke cameraatje. Oh, ja; elke wegpiraat is ook gewaarschuwd. De kans dat je gefilmd bent is binnenkort groter dan ooit. Roader gebruikers hoeven enkel op het knopje te drukken en het beeld is vastgelegd en via de smartphone geupload. Wellicht start Roader een kanaal met de gekste wegsituaties of leukste diermomenten. De technologie is er klaar voor. Nu de gebruikers nog…

Wil je ook zo’n leuke camera of meer van het project weten? Kijk dan snel op roader.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.