Enkele jaren geleden zagen we een aantal bodycams voor consumenten. Anno 2017 lijkt die markt niet meer te bestaan, maar het Nederlandse Roader zou verandering kunnen brengen. Tijdens de CES introduceert Roader de Roader Time Machine Camera.

Eigenlijk is het heel slim. Roader combineert de vormgeving van de bodycam met de functionaliteit van de dashcam bij ongelukken. De camera neemt non-stop alles op. Wanneer je op de opnameknop drukt, wordt het tijdsblok van de voorgaande tien seconden en de tien seconden na het drukken vastgelegd en apart opgeslagen.

De camera neemt filmpjes op in twee resoluties; 1088×1088 en 640×640 met 30 frames per seconde. Zoals je ziet, gaat het om vierkante filmpjes. Die zijn gemakkelijk te delen op social media. De 640 versie is vooral gemaakt voor mobiel gebruik. Die filmpjes zijn relatief klein qua formaat. De 1088×1088 filmpjes kunnen dan later via de computer worden gedownload en verzonden.

De 2.350mAh accu van de Roader moet het mogelijk maken de camera tot 7 uur non-stop te laten filmen. Ideaal dus voor tijdens feestjes en partijen. Onze Albert is op dit moment op de CES en komt mogelijk met meer details rondom deze nieuwe bodycam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.