Sport is sport, dus kan het gesponsord worden. Zo ook de eSports divisie van Ajax. De voetbalclub tekende een sponsorcontract met headsetmaker Plantronics voor haar gamers.

Met het contract krijgen alle esporters in dienst van Ajax Plantronics Rig headsets op. Deze headsets scoren al jaren zeer sterk in onze reviews. Dit komt mede doordat Plantronics een hele lange geschiedenis kent als producent van professionele headsets voor zowel op kantoor als buiten.

De deal die Plantronics en Ajax hebben gesloten beperkt zich niet tot de gamers bij Ajax. Ook het personeel van Ajax gaat met Plantronics UC headsets werken.

Het Plantronics RIG logo zal zichtbaarheid krijgen in de Ajax eRoom waar de gamers hun potjes FIFA spelen. Daarnaast zullen de RIG headsets via de Ajax webshop verkocht worden. De wedstrijden die de eSporters spelen, worden uitgezonden op Ziggo Sport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.