Nintendo introduceert haar derde toy-con pakket

Nintendo Labo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Nintendo heeft vandaag haar Nintendo Labo: voertuigenpakket gepresenteerd. Het is de eerste uitbreiding van de Nintendo Labo lijn die eerder dit jaar van start ging.

We hebben de eerste twee Nintendo Labo pakketten al getest en waren enorm onder de indruk van de fun. Het bouwen met karton, het versieren dat de kinderen deden en natuurlijk het spelen… en de stevigheid. Dat doen ze echt goed bij Nintendo.

https://www.youtube.com/watch?v=SvxYChIDraM

Het derde pakket lijkt, op basis van de trailer, sterk op het robot pakket. In de zin dat je één grote game krijgt en verschillende constructies maakt om die game te spelen. Daarbij ga je racen, vliegen en duiken. Voor alle drie maak je echt aparte bedieningselementen. Het leuke is dat je de dingen die je maakt, ook weer kunt gebruiken in Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch.

Ook krijgen kinderen bij deze titel weer de Nintendo Labo Garage waar ze kunnen ontdekken hoe alle constructies werken, maar ook met de sensoren eigen dingen kunnen ontwerpen.

Nintendo Labo: voertuigenpakket ligt vanaf 14 september in de winkel.

Nintendo Labo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram