GadgetGear.nl

Minix introduceert USB-C adapter met twee HDMI poorten

In aanloop naar de IFA, introduceert Minix een nieuwe USB-C adapter. Hoewel vooral gericht op de Apple gebruiker met haar zilveren en space grey uitvoering, kunnen ook Windows PC’s prima uit de voeten met de Minix Neo C Plus.

De USB-C adapter geeft je toegang tot een SD en microSD kaartlezer alsmede een USB-C power-input. Je krijgt drie USB 3.0 aansluitingen, een LAN netwerkaansluiting en twee HDMI poorten. Daarmee dient de adapter ook echt als hub voor jouw setup.

De HDMI poorten kunnen beiden tot 4K 30Hz uitsturen. Je kunt dus vanaf een Macbook het scherm drie keer weergeven of werken met twee desktopschermen in plaats van de ene desktop op jouw MacBook.

Ga je gebruik maken van de LAN adapter, kun je werken op gigabit snelheid. Doordat de Minix Neo C Plus adapter gebruik maakt van USB-C heb je tot 5GB/s aan b randbreedte. De kaartlezers ondersteunen UHS-I en kunnen tot 104MB per seconde verplaatsen. Let op; er is geen ondersteuning voor Apple SuperDrive.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten