Minix introduceert USB-C adapter met twee HDMI poorten

In aanloop naar de IFA, introduceert Minix een nieuwe USB-C adapter. Hoewel vooral gericht op de Apple gebruiker met haar zilveren en space grey uitvoering, kunnen ook Windows PC’s prima uit de voeten met de Minix Neo C Plus.

De USB-C adapter geeft je toegang tot een SD en microSD kaartlezer alsmede een USB-C power-input. Je krijgt drie USB 3.0 aansluitingen, een LAN netwerkaansluiting en twee HDMI poorten. Daarmee dient de adapter ook echt als hub voor jouw setup.

De HDMI poorten kunnen beiden tot 4K 30Hz uitsturen. Je kunt dus vanaf een Macbook het scherm drie keer weergeven of werken met twee desktopschermen in plaats van de ene desktop op jouw MacBook.

Ga je gebruik maken van de LAN adapter, kun je werken op gigabit snelheid. Doordat de Minix Neo C Plus adapter gebruik maakt van USB-C heb je tot 5GB/s aan b randbreedte. De kaartlezers ondersteunen UHS-I en kunnen tot 104MB per seconde verplaatsen. Let op; er is geen ondersteuning voor Apple SuperDrive.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events