Met Apple WatchOS 5 gaat het bedrijf zich meer richten op de sporter. Daarnaast komen er een aantal andere handige updates voor het mobiele besturingssysteem.

Apple’s Sportwatch

Apple maakte het al mogelijk om sportieve prestaties op de Apple Watch bij te houden. Met WatchOS 5 worden hier nieuwe sporten aan toegevoegd waaronder Yoga. Ook zal het klokje beter in staat zijn om zelfstandig sporten te herkennen.

Ga je met een groep fitnessen, kun je ook een heuse battle starten. Daarbij worden prestaties met elkaar gedeeld.

‘Breaky Breaky’

Voor fans van de goede oude walkie talkie is er goed nieuws. Deze functie komt nu ook in WatchOS 5 beschikbaar. Daarbij spreek je om en om via het internet. Het is een functie die al langer in reguliere telefoons en smartphones te vinden was onder de noemer Push-to-talk. Waarschijnlijk lukt het Apple wel om deze functie populair te maken.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.