GadgetGear.nl

WWD: Apple WatchOS 5 brengt meer flexibiliteit

Met Apple WatchOS 5 gaat het bedrijf zich meer richten op de sporter. Daarnaast komen er een aantal andere handige updates voor het mobiele besturingssysteem.

Apple’s Sportwatch

Apple maakte het al mogelijk om sportieve prestaties op de Apple Watch bij te houden. Met WatchOS 5 worden hier nieuwe sporten aan toegevoegd waaronder Yoga. Ook zal het klokje beter in staat zijn om zelfstandig sporten te herkennen.

Ga je met een groep fitnessen, kun je ook een heuse battle starten. Daarbij worden prestaties met elkaar gedeeld.

‘Breaky Breaky’

Voor fans van de goede oude walkie talkie is er goed nieuws. Deze functie komt nu ook in WatchOS 5 beschikbaar. Daarbij spreek je om en om via het internet. Het is een functie die al langer in reguliere telefoons en smartphones te vinden was onder de noemer Push-to-talk. Waarschijnlijk lukt het Apple wel om deze functie populair te maken.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten