Gerucht: Galaxy S10 krijgt vingerafdrukscanner onder display

Met de aankondiging van de Samsung Galaxy S9 ontstonden al snel de geruchten dat Samsung de vingerafdrukscanner onder het display zou plaatsen. Eerder dit jaar deed Huawei dit al met haar Huawei Mate RS en Oppo doet dit binnenkort met haar Find X.

Tijd dus voor Samsung om in actie te komen. Als we de geruchten van het Koreaanse The Bell mogen geloven, zal Samsung de vingerafdrukscanner onder het display gaan plaatsen. Maar dan is het nog maar de vraag of het display echt groter gaat worden. Als Samsung haar huidige design aanhoudt, zou het toestel dan erg lijken op de Oppo Find X.

Ook gaat het gerucht dat Samsung de irisscanner alweer uit de featureset gaat schrappen. Met gezichtsherkenning is een irisscan niet meer heel relevant. Wel zou de kwaliteit van die scans omhoog gaan door echt een 3D scanner te gaan gebruiken in de Galaxy S10. Dat toestel zien we weer rond februari 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events