GadgetGear.nl

Ford ontwikkelt fietsjas met richtingaanwijzers

Een groot probleem als automobilist is dat je lang niet altijd weet elke richting een fietser op gaat. En ja, dan heb ik het niet over andere automobilisten die onverwacht afslaan op een rotonde of zonder aanwijzing van rijbaan wisselen.

De jas is briljanter dan alleen de LED’s op de mouwen die als richtingaanwijzer functioneren. Er zit namelijk een trilalarm in de mouwen. Op basis van de bijbehorende fietsnavigatie app geven ze aan waar je naartoe moet fietsen door te trillen. Je hoeft dus niet op jouw display te kijken. Ga je in een bepaalde richting keren, lichten de mouwen automatisch op wanneer je jouw vinger uitsteekt.

Opvallend is dat Ford ook spreekt van het overbrengen van muziek en gesprekken via kaakbeengeleiding. Wat Ford hierna laten zien, kennen we al een paar jaar. Dat is de Aftershokz Trekz Air hoofdtelefoon. Daarvoor hebben de knappe koppen het ding alleen maar uit het schap van de elektronicazaak getrokken.

Voorlopig houdt Ford het helaas bij een prototype en vraagt Ford alleen een patent aan om er wellicht ooit nog aan te verdienen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten