Logo GadgetGear.nl
Shokz OpenFit
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Shokz (voorheen Aftershokz) komt met openfit oordopjes

Toen Shokz nog Aftershokz was, wist het merk een leidende positie in te nemen in de productie van headsets waarbij de audio via kaakbeengeleiding het oor in kwam. Zo bleef je in contact met de buitenwereld, maar echt goed geluid produceren bleef altijd een groot probleem voor deze technologie.

Onder het nieuwe merk Shokz presenteert met merk dan ook haar eerste open fit headset. Het idee is dat je ook hier volledig in contact blijft met de buitenwereld. De speakers van de headset komen net buiten de gehoorgang en blazen van daaruit de muziek het gehoorkanaal in, waardoor het zich met geluiden van de wereld om je heen kan blijven mengen. Het grote verschil is wel dat mensen om je heen niet meer zien dat je jouw oren nog gewoon vrij hebt. Shokz noemt deze stijl van headsets OpenFit en is van plan om deze markt volledig te verkennen. De eerste headset is overigens IP54 stof- en waterdicht. Dus prima om te gebruiken in een buitje. De oordopjes zijn vanaf morgen te koop voor €199.

Shokz OpenFit kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.