Nee, Microsoft komt niet nog een keer met een mobiele besturingssysteem. Na de avonturen met de Sidekick, Windows Phone en Windows Mobile, lijkt de reus te hebben geleerd. Het bedrijf komt nu met een app om PC en smartphone optimaal te verbinden.

Microsoft zal binnenkort de app Your Phone voor Windows 10 aan gaan beiden. Afhankelijk van of je iOS of Android gebruikt, kun je via de PC in verschillende apps op jouw smartphone. Ook wordt het gemakkelijker en sneller om bestanden van de smartphone naar de PC te slepen en andersom.

Momenteel proberen verschillende fabrikanten oplossingen voor dit probleem te introduceren. Doordat Microsoft nu zelf aan de slag gaat, zouden we weleens een snelle adoptie kunnen zien. Zo is er onder anderen al een warme samenwerking tussen Huawei en Microsoft waarbij Microsoft’s vertaal app standaard op smartphones wordt geplaatst.

Wanneer Your Phone exact verschijnt is nog niet bekend. Wel dat Microsoft deze week al een testversie presenteert voor Windows Insiders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.