Gelekt: Dit is de HTC U12, zonder inkeping

Het lijkt erop dat HTC de nieuwe HTC 12 zelf heeft gelekt op een testsite. In tegenstelling tot andere fabrikanten, gaat het bedrijf niet mee met een inkeping in het display waardoor de smartphone er nu al heel 2017 uitziet.

De nieuwe HTC12 krijgt dus boven en onder een dikkere rand. Hierdoor kan HTC wel naar hartenlust camera’s aan de voorkant plaatsen voor een veilige face-unlock. Elk nadeel heeft immers zijn voordeel.

Het toestel krijgt een 6 inch LCD display met 2K resolutie (2.880×1.440). Daarmee weten we ook dat het een 18:9 beeldverhouding krijgt. Ideaal voor multitasking. Er komt dezelfde Qualcomm Snapdragon 845 chipset in te liggen die we ook kennen van de VS versie van de Samsung Galaxy S9, de OnePlus 6, Sony Xperia XZ2 en de LG G7. Het toestel krijgt 128GB opslagruimte mee in combinatie met een 128GB opslagruimte en 6GB werkgeheugen.

Hoe het toestel zich gaat onderscheiden van de veel goedkopere OnePlus 6 en de vrijwel gelijk geprijsde LG G7 is nog onbekend. Morgen is de officiële onthulling van HTC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.