DeBesteBBQ.nl Week 1

We zijn weer op zoek naar de beste BBQ’s van Nederland. Net als vorig jaar. Toen zagen we een hele lijst aan innovatieve of gewoon verdomd goede BBQ’s passeren. Iedere dinsdag krijg je een overzicht van de reviews die zijn geschreven door de jury, voor DeBesteBBQ.nl.

BBQ Review: Hendi Greenfire 3-burner

De Hendi Greenfire was de eerste BBQ die dit jaar werd beoordeeld. Een hele sterke gas BBQ speciaal ontwikkeld voor de horeca. En daar heb je als consument ook wat aan, want het schoonmaakgemak ligt wel heel erg hoog. Arjan vertelde daar meer over in de review. De originele Hendi Greenfire won vorig jaar al de prijs voor de beste horeca BBQ.

BBQ Review: Lotus Grill G340 Classic

De portable BBQ categorie is letterlijk hot dit jaar. Lotusgrill doet voor het eerst mee en stelde haar oranje G340 Classic beschikbaar. Een tafelbarbecue die niet warm wordt rondom en nog iets bijzonders heeft. De luchttoevoer is namelijk elektrisch geregeld. Hierdoor heb je meer controle over de temperatuur van de kooltjes die je in de Lotus Grill stopt. Onze Kevin was duidelijk onder de indruk van deze BBQ.

BBQ Review: Cobb Pro

De tweede review werd ook door Arjan geschreven. Dit was een review van de Cobb Pro, het broertje van de Cobb Premier die vorig jaar won als de beste portable BBQ. De Cobb Pro blijkt even veelzijdig en dat is zeker handig wanneer hij bijvoorbeeld mee gaat naar de camping.

BBQ Review: Patton

Ook Patton komt sterk binnen. De Patton Kamado Grill Meat & Pizza komt binnen met een innovatieve klep en een bluetooth kernthermometer. Waar het merk zich vorig jaar vooral kon profileren met de allergoedkoopste (en kleinste) kamado, laat het nu zien wat het echt in huis heeft. Natuurlijk met het vlees van Beef & Steak.

 

Accessoire Review: Napoleon Grid Lifter

Het optillen van roosters is iets waar nog weinig echt simpele oplossingen voor zijn gemaakt. Er zijn wel wat mooie tangen, maar die krijgen gietijzer echt niet opgetild. Dat is gewoon te zwaar. De Napoleon Grid Lifter is een heel simpel instrumentje dat juist hierdoor de klus met gemak klaart. Al blijkt het bij grotere roosters wel handig om er twee te gebruiken. Simpelweg omdat ze anders al snel te zwaar worden voor één hand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.