GadgetGear.nl

Essential Phone gooit de handdoek in de ring, qua smartphone…

Andy Rubin bedacht ooit Android. Een enorm succes. Hij bedacht ook de Essential Phone. Een vernieuwende Android die hij buiten de VS niet echt verkocht… en binnen de VS ook niet…

Het bedrijf stopt dan ook met de ontwikkeling van zijn Essential Phone. In plaats daarvan gaat het bedrijf zich storten op een compleet nieuw product. De Essential Phone was de eerste Android met een druppelvormige inkeping bovenin het display. Op dat moment zeer vernieuwend, maar iedere Chinees heeft dit nu in haar assortiment. Zelfs als het om goedkopere smartphones gaat.

Voor Essential werkten zo’n 120 mensen. Daarvan is in oktober al ruim een kwart naar huis gestuurd. Met merk lijkt het zwaar te hebben in de huidige markt.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten