GadgetGear.nl
Makita DCU180 Kruiwagen

Makita lanceert hightech kruiwagen DCU180

Wie zegt dat er niet meer te innoveren valt bij kruiwagens? Gereedschapsfabrikant Makita introduceert een kruiwagen op accukracht met de nodige handigheidjes.

De Makita DCU180 kruiwagen werkt op basis van dezelfde 18v accu’s die in vele andere snoerloze gereedschappen van het merk worden gebruikt. Een volle 5Ah accu levert een gebruiksduur op van 50 minuten bij een lading tot 130 kilo.

Makita DCU180 Kruiwagen

De elektromotor, die in het voorwiel zit, zou erg stil zijn. Daarnaast plaatst Makita twee schijnwerpers die langs het voorwiel opschijnen. De kruiwagen zal verkocht worden met laadrek of met een kuip van 90 liter.

Beschikbaarheid

De Makita DCU180 kruiwagen wordt verkocht zonder accu’s en lader voor €870.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten