GadgetGear.nl

Innoveren met een bedbodem? Simba kan het

De markt voor bedden en bedbodems lijkt al jaren slaapverwekkend. Ja, nieuwe technologie om matrassen te maken, maar wat verrijkt die slaapkamerervaring nou echt?

Bij Simba heeft iemand kennelijk goed opgelet. Wat willen we? Slimme verlichting. Wat doen we naast ons bed? Onze gadgets opladen. Wat irriteert ons in bed? Snurken. Wat Dyson voor stofzuigers doet, lijkt Simba voor bedden te doen.

Het nieuwe Simba bed lijkt voor al deze vraagstukken een oplossing te hebben. Wil je jouw smartphone opladen, bevat het bed standaard een 2-poorts USB lader ten hoogte van het kussen. Hiervoor hoeft dus geen extra stekker in het stopcontact, dat scheelt weer.

Ook onder het bed zitten micro-LED’s. Deze gaan aan wanneer ze beweging naast het bed registreren. Zo zie je dat ene LEGO steentje van jouw zoontje voor je er vol op gaat staan… we kennen het gevoel.

Motorisch gaat het bed ook verder. Zo is er een automatische zero-gravity stand waarbij de benen op het niveau van het hart komen te liggen. Dit zou een soort van gevoel van gewichtloosheid moeten creëren.

Snurk je, dan speelt het bed hier ook op in. Het is mogelijk het hoofd 7 graden omhoog te brengen. Dan zou het gesnurk bij veel mensen al minder moeten worden. Klinkt als iets waar mijn vrouw heel blij mee zou zijn (ja ik ben er zo één).

Tenslotte kent het bed ook nog een massagestand voor de benen. Als ik zie hoe langzaam de motoren onder mij huidige bed zijn, ben ik erg benieuwd hoe Simba dit heeft geregeld. Dit gaan we binnenkort ervaren wanneer we het bed gaan testen in Het Innovatieve Huis.

Update 13-06-18 – Simba heeft, na lang wachten op de sample, de mogelijkheid om te testen teruggetrokken. De reden is dat we al eens een matras en een kussen hebben getest. Of het Simba bed de claims kan waarmaken, zullen we dus niet te weten komen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.