GadgetGear.nl

Vodafone gaat haar eerste 4G netwerk aanleggen op de maan

Het is bijna bizar nieuws, maar de mensheid bereidt zich ook al voor op een Marskolonie. Dus waarom niet eerst een 4G netwerk op de maan aanleggen?

Vodafone en Nokia

Vodafone Duitsland lijkt het te gaan doen. Het bedrijf is haar eerste zendmast voor op de maan aan het voorbereiden. Vodafone kiest daarbij voor 4G technologie van Nokia. De reden dat Vodafone nog niet voor 5G kiest is dat die technologie nog niet betrouwbaar genoeg is. 5G zit echt nog in de startfase.

Audi

De reden dat de Vodafone zendmast naar de maan gaat heeft te maken met Audi. Net als Tesla, gaat ook Audi auto’s de ruimte in schieten. In dit geval geen sportwagens, maar speciale maanrovers van de Duitse autofabrikant. De maanrovers moeten met behulp van de 4G techniek verbinding houden op de maan en live videobeelden terug naar de aarde sturen.

SpaceX

Inmiddels hebben ze ervaring met auto’s de ruimte in schieten, dus SpaceX van Elon Musk is verkozen om de hardware de ruimte in te brengen. De raketten brengen de materialen eerst in een baan rond de aarde waarna de reis naar de maan wordt ingezet. Dit alles moet volgend jaar, in 2019, gebeuren.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten