T-Mobile stopt met Knippr

Het was een gewaagd concept, TV abonnementen per kanaal. Of in iedere geval op basis van compacte pakketten met TV kanalen. Het lijkt niet aan te slaan, dus Knippr is exit.

Per 1 juni stopt T-Mobile met de Knippr TV dienst De dienst heeft dan ongeveer twee jaar gedraaid. Een jaar geleden hebben we Knippr nog getest en waren toen wel enthousiast over het concept. Vooral omdat de dienst voor ieder platform een app leek te hebben. De abonnementen voor Knippr klanten worden automatisch stopgezet.

Knippr is al lang niet meer de enige mogelijkheid voor T-Mobile om TV diensten aan te bieden. Eind 2016 moest Vodafone voor de fusie met Ziggo afstand doen van Vodafone Thuis, haar TV dienst. T-Mobile heeft de dienst overgenomen en zat sinds dat moment met twee TV aanbieders in de markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.