Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vodafone verkoopt Vodafone Thuis aan T-Mobile

Vodafone en Ziggo zijn zich aan het voorbereiden op een fusie. Om toestemming te krijgen, moest Vodafone haar Vodafone Thuis dienst verkopen. Anders zouden de twee een te grote speler op de markt worden.

Vodafone Thuis is met 150.000 geen bijzonder grote speler op de Nederlandse markt, maar voorziet toch aardig wat huishoudens van internet en televisie. Met de verkoop aan T-Mobile weet die aanbieder een nieuwe groep klanten aan zich te bieden. Bovendien kan T-Mobile haar aanbod van dit soort diensten in Nederland versnellen. Zo biedt T-Mobile op dit moment alleen nog 4G voor thuis aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.