Bang & Olufsen presenteert haar BeoVision Eclipse Wood Edition

Bang & Olufsen heeft afgelopen week haar BeoVision Eclipse Wood Edition gepresenteerd. Een nieuwe uitvoering van de BeoVision Eclipse, maar dan met een houten paneel voor de speakers van deze Smart TV.

In de basis blijft de BeoVision Eclipse Wood Edition een LG TV voorzien van LG’s WebOS smart TV platform. De OLED beeldplaat heeft een 4K resolutie. Onder de LG TV plaatst Bang & Olufsen een eigen speakersysteem. Dit speakersysteem heeft een vermogen van 450 Watt en kan ook gebruikt worden zonder dat de TV aan hoeft te staan. Je kunt dan zelf muziek naar de 3-kanaals SoundCenter speakers streamen.

LG,

Met de BeoVision Eclipse Wood Edition heeft B&O een TV in haar assortiment die aansluit bij de BeoLab 18 en BeoLad 50 speakers van het merk. Heb je al de gewone uitvoering, maar heb je de voorkeur voor een houtlook? Dan kost een nieuwe, houten grill €995. De 55 inch versie van de BeoVision Eclipse Wood Edition gaat €9.095 kosten. De 65 inch €12.795.

Het geheel staat op de bekende gemotoriseerde voet van B&O), maar kan ook op een gemotoriseerde muurbeugel worden geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events