Nefit introduceert nieuwe slimme thermostaat

Nefit introduceert met EasyControl van Bosch een nieuwe thermostaat die gebruiksgemak combineert met uitgebreide mogelijkheden voor Smart Home-oplossingen. EasyControl is de eerste slimme thermostaat van Nefit Bosch waarmee de temperatuur in elk vertrek individueel kan worden ingesteld.

Dankzij Coming Home, de nieuwe intelligente aanwezigheidsdetectie leert de EasyControl, wanneer zijn gebruikers thuiskomen en kan zo de temperatuur optimaal regelen. Dat voorkomt onnodig stoken en bespaart tot 25% energie. Vergeet alles wat je tot nu toe over thermostaten heeft geleerd. Want de EasyControl is revolutionair anders. Deze slimme thermostaat met app maakt een comfortabele zoneregeling mogelijk met een voor ieder vertrek met radiatoren afzonderlijk in te stellen temperatuur en programma. Zo wordt het optimaal regelen van je verwarming heel gemakkelijk.

Voordelen:

  • Eenvoudig comfortabel: met de aanwezigheidsdetectie
  • Eenvoudig energie besparen: tot wel 25% dankzij aanwezigheidsdetectie
  • Individuele ruimteregeling voor vertrekken met radiatoren: heel eenvoudig met EasyControl en de Smart Radiator Thermostats van Bosch Smart Home.
  • Eenvoudig slim: het is eenvoudig om de EasyControl te verbinden met andere producten en apps*
  • Eenvoudig en fascinerend: slank ontwerp met touchscreen van glas en Ambient Light
  • Gebruiksgemak: dankzij de intuïtieve bediening

IFTTT en Amazon Alexa komen later beschikbaar.

EasyControl van Bosch en de slimme radiatorkranen (Smart Radiator Thermostats) van Bosch komen in het voorjaar van 2018 beschikbaar via de reguliere verkoopkanalen. Verschillende functies, zoals Coming home, HomeCom Pro, API, IFTTT en spraakbediening komen later beschikbaar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.