Zo’n 6 miljoen beleggers in crypto munten kunnen inmiddels al ruim een dag niet bij hun tegoeden. De populaire crypto handlesplaats Binance ligt alweer ruim een dag plat.

De enorme downtime zou veroorzaakt worden door een software update. Deze zou buitensporig veel meer tijd hebben gekost dan de website had gedacht. Zo’n vijf uur geleden wist de site via Twitter te melden dat de software update gereed was.

Inmiddels lijkt het er nog steeds op dat de populaire handelsplaats offline is via haar .com domain. Bezoek aan landspecifieke versies van de site is wel weer mogelijk. Binance geeft aan last te hebben van een DDOS aanval. Een vergelijkbare aanval als die anderhalve week geleden de Belastingdienst en diverse banken in Nederland wist plat te leggen.

Door de DDOS aanval zijn delen van de dienst nog steeds niet of slecht bereikbaar. Om gebruikers te compenseren biedt Binance 70% korting op transactiekosten. Die korting blijft staan tot 24 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.