GadgetGear.nl

Crypto Beurs Binance al anderhalve dag uit de lucht

Zo’n 6 miljoen beleggers in crypto munten kunnen inmiddels al ruim een dag niet bij hun tegoeden. De populaire crypto handlesplaats Binance ligt alweer ruim een dag plat.

De enorme downtime zou veroorzaakt worden door een software update. Deze zou buitensporig veel meer tijd hebben gekost dan de website had gedacht. Zo’n vijf uur geleden wist de site via Twitter te melden dat de software update gereed was.

Inmiddels lijkt het er nog steeds op dat de populaire handelsplaats offline is via haar .com domain. Bezoek aan landspecifieke versies van de site is wel weer mogelijk. Binance geeft aan last te hebben van een DDOS aanval. Een vergelijkbare aanval als die anderhalve week geleden de Belastingdienst en diverse banken in Nederland wist plat te leggen.

Door de DDOS aanval zijn delen van de dienst nog steeds niet of slecht bereikbaar. Om gebruikers te compenseren biedt Binance 70% korting op transactiekosten. Die korting blijft staan tot 24 februari.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten