Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Binance moet stoppen in Nederland, dit zijn de gevolgen

Het Aziatische crypto platform kreeg als eens een boete van de Nederlandse Bank ter waarde van €3.325.000 omdat het tegen de Nederlandse regels handelde. Nu blijkt dat Binance geen vergunning krijgt om in Nederland te mogen handelen in crypto, heeft dit flinke gevolgen voor Nederlandse investeerders op het platform.

Per direct neemt Binance geen nieuwe Nederlandse gebruikers meer aan. Per 17 juli stoppen de mogelijkheden voor Nederlandse accounthouders om te handelen en geld te storten. De verwachting is dat 1.000.000 Nederlanders een account op Binance hebben die ze leeg moeten halen. Aanbieders die wel in Nederland mogen handelen zoals Blox spelen nu in op de massaverhuizing die moet plaatsvinden met aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.