Elon Musk gaat een vlammenwerper verkopen

Hij ontwikkelde al eens een vernieuwende auto (Telsa), zonnepanelen bedrijf (SolarCity), een ruimteschip (SpaceX) en een trein (Hyperloop). Het bedrijf dat de buizen voor de treinen moet gaan boren heeft de naam The Boring Company meegekregen en een vlammenwerper moet het merk nog bekender maken.

Het begon als een grap met de verkoop van petjes. Petjes met daarop het briljante logo van The Boring Company, Vrij vertaald; het saaie bedrijf, maar ook het boorbedrijf. De petjes leverde Elon al 7 ton omzet op. Met de vlammenwerper zet hij een nieuwe stap.

Onlangs ontdekte Reddit gebruikers een speciale pagina waar een foto van het prototype op stond. Het uiteindelijke model zou nog beter moeten worden en zo’n $600 gaan kosten. Verkrijgbaar vanaf 1 april wellicht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.