GadgetGear.nl

Elon Musk laat alternatief voor de metro zien

Elon Musk is met zijn The Boring Company druk bezig de eerste tunnels in de VS te graven. Deels voor Hyperloop, maar deels ook voor een nieuw netwerk voor personenvervoer. Dit zou in eerste instantie alleen voor auto’s zijn, maar Elon werkt ook aan het openbaar vervoer.

Het originele plan

In eerste instantie zouden de tunnels van Elon gemaakt worden om auto’s op hoge snelheid door steden te verplaatsen, ondergronds. Zo kunnen automobilisten files omzeilen. Bijkomend voordeel is dat de lucht in steden beter zou kunnen worden doordat de uitstoot van auto’s het grootst is bij het optrekken, iets dat je veel doet tijdens een file.

Nu met OV

Wat met auto’s kan, kan duidelijk ook met openbaar vervoer door een soort pod te maken die lijkt op een bus. Die kan met dezelfde hoge snelheid door de tunnels worden geschoten en zo grotere groepen mensen en fietsers verplaatsen.

Met dit idee verlaagt The Boring Company niet alleen de filedruk, maar levert het ook grote voordelen op voor personentransport en zou een alternatief voor de metro kunnen ontstaan.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten