GadgetGear.nl

Cherry lanceert een nieuwe RGB switch voor laptops

Gaming laptops zijn top, maar er mist toch wat als het gaat een echt goede ervaring met het toetsenbord. Hoewel ze alles behalve vlak zijn, zijn de nieuwe Cherry MX Low Profile RGB switches een grote stap verder.

Het lastige van mechanische toetsen is dat je toch echt ruimte nodig hebt om het verende systeem met de bekende klik te maken. Daarnaast wil je als gamer natuurlijk zo veel mogelijk verlichting in het keyboard. En het liefst iedere knop apart kunnen aansturen.

Met de Cherry MX Low Profile RGB hoopt Cherry dat er meer bedrijven zijn die gaming laptops gaan ontwikkelen met het bekende, mechanische gevoel van de Cherry knop. Daarnaast laat deze nieuwe Cherry MX Low Profile RGB het toe dat gaming toetsenborden voor desktops ook een stuk minder hoog worden.

De totale hoogte meet nog maar 11,9mm. Daarmee is de knop 35% platter dan de reguliere Cherry switch. De nieuwe knoppen worden geproduceerd in Duitsland. De basis bestaat nog steeds uit de Gold Crosspoint technologie van Cherry. De knoppen zijn zelfreinigend en corrosiebestendig. De eerste uitvoering is de Cherry Red. Producten met de nieuwe switch lijken nog niet aangekondigd.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten