GadgetGear.nl
Cherry Gentix 4K Muis

Cherry introduceert de Gentix 4K muis voor 4K displays

Eerlijk gezegd, wij wisten het niet. Voor een 4K monitor kun je volgens Cherry beter een 4K muis gebruiken. Waar of niet, dit nieuwe beestje ziet er wel heel goed uit.

De Cherry Gentix 4K is de opvolger van de originele Gentix muis van Cherry. Cherry heeft de resolutie van de optische sensor verhoogd. Hierdoor zou de muis beter presteren bij gebruik van 4K en 5K monitoren. De maximale resolutie ligt op 3.600 DPI.

Cherry voorziet de Gentix 4K van een DPI switch. Daarmee kan geschakeld worden tussen 800, 1200, 2400 en 3600 DPI. De gekozen resolutie is af te lezen aan de LED in het scrollwiel. Daarnaast zijn er nu ook duimknoppen om sneller tussen webpagina’s te navigeren.

De Cherry Gentix 4K gaat €14,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten