GadgetGear.nl

CES: Lenovo introduceert haar Smart Display voor Google Assistant

Naast JBL blijkt ook Lenovo te werken aan een handig display voor Google Assistant. Wederom een apparaat dat het gat tussen de mogelijkheden van Amazon’s Alexa en Google Assistant moet gaan dichten. Google’s virtuele assistent kende tot nu toe nog geen eigen display.

Het Lenovo Smart Display zal verkocht worden in 8 inch en 10 inch versies. Door een slimme speaker met display te koppelen kan Google Assistant belangrijke data weergeven in plaats van dat alles moet worden voorgelezen. Denk aan agendapunten, weerberichten en zelfs instructievideo’s.

Hoewel JBL er in haar persbericht niet op in ging, maakt Lenovo wel duidelijk waarom dit soort displays voor Google Assistant zijn uitgerust met een camera. Het display krijgt namelijk ondersteuning voor Google Duo. Dit is Google’s dienst voor videobellen. Wanneer het display niet in gebruik is kan het dienst doen als interactieve fotolijst.

In tegenstelling tot de JBL, komt het display van Lenovo wel dit jaar al op de markt. Rond de zomer moet hij in de VS in de schappen liggen.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten