In het gloednieuwe avontuur Jumanji: Welcome to the Jungle zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd worden. Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen, gespeeld door Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt – je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten…

Van Sony Pictures mogen wij deze week twee ultimate fanpacks weggeven. Deze bestaan uit een veldfles, een backpack en natuurlijk ook een Jumani T-shirt. Handig om noodverbandjes van te knippen wanneer je zelf in de Jungle bent aangevallen door een nijlpaard, of een soort van parachute om je val te breken wanneer je aan een nieuw leventje begint. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe kun jij één van deze twee fanpacks winnen? Natuurlijk volg je ons al op Facebook. En misschien doe je dat ook bij Sony Pictures.  Je zet een like op deze post en deelt je deze natuurlijk met je vrienden. Sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. We doen niets geks met jouw gegevens zoals je hier kunt lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.