Winnen: Ewent Play gaming hardware voor PC

Het tweede merk dat aansluit voor de eindsprint van onze 10 Jaar GadgetGear.nl wedstrijd is het Nederlandse Ewent. Vanuit hun gaming merk Ewent Play stellen ze een complete gaming kit beschikbaar voor PC gamers.

De hele Ewent Play series is eerder dit jaar door ons met goud beoordeeld. Absolute waar voor je geld. De hele kit bestaat uit een gaming keyboard met switches, een gaming headset, een gaming muis en een gaming muismat. Allemaal voorzien van LED verlichting.

Doe je al mee met onze 10 Jaar GadgetGear wedstrijd, dan maak je al automatisch kans op deze kit. Doe snel mee dus. Morgen is de laatste dag waarop je kansen kunt verzamelen op deze en de vele andere prijzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Winnen: Ewent Play gaming hardware voor PC”

  1. Beste ik speel all super lang op mij computer van widows zeven zou zeer graag willen upgraden. Het is lastig ik kan niks meer op mijn pc

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram