Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Winnen: Ewent Play gaming hardware voor PC

Het tweede merk dat aansluit voor de eindsprint van onze 10 Jaar GadgetGear.nl wedstrijd is het Nederlandse Ewent. Vanuit hun gaming merk Ewent Play stellen ze een complete gaming kit beschikbaar voor PC gamers.

De hele Ewent Play series is eerder dit jaar door ons met goud beoordeeld. Absolute waar voor je geld. De hele kit bestaat uit een gaming keyboard met switches, een gaming headset, een gaming muis en een gaming muismat. Allemaal voorzien van LED verlichting.

Doe je al mee met onze 10 Jaar GadgetGear wedstrijd, dan maak je al automatisch kans op deze kit. Doe snel mee dus. Morgen is de laatste dag waarop je kansen kunt verzamelen op deze en de vele andere prijzen.

Eén reactie

  1. Beste ik speel all super lang op mij computer van widows zeven zou zeer graag willen upgraden. Het is lastig ik kan niks meer op mijn pc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.