OnePlus 5T Star Wars Edition komt met een echte ster

OnePlus 5T kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Altijd al een ster naar je vernoemd willen hebben? Wanneer je de OnePlus 5T Star Wars edition koopt kan dit maar zo het geval zijn. OnePlus gaat de eerste 37 kopers van de Android smartphone op een wel heel bijzondere manier belonen.

De OnePlus 5T Star Wars Edition is feitelijk dezelfde OnePlus 5T die we eerder deze maand hebben getest, echter met een Star Wars uiterlijk. Een heel stuk stoerder dan de OnePlus 5 JCC+ editie als je het mij vraagt ;-).

Zo zullen er Star Wars wallpapers op de smartphone staan en is de achterplaat wit met een Star Wars opdruk. Een exemplaar om zuinig op te zijn dus, maar OnePlus kennende krijg je er gelijk een mooie cover bij.

Voor de eerste 37 kopers van het toestel is er nog een bijzonder cadeau. Die krijgen namelijk een ster die naar hen wordt vernoemd. Dit gebeurt in het Online Star Register. Daarmee blijft het pakket lekker thematisch.

Helaas wordt de OnePlus 5T Star Wars niet overal verkocht. Het kan dus lastig zijn om eraan te komen.

OnePlus 5T kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram