OnePlus 5T Star Wars Edition komt met een echte ster

Altijd al een ster naar je vernoemd willen hebben? Wanneer je de OnePlus 5T Star Wars edition koopt kan dit maar zo het geval zijn. OnePlus gaat de eerste 37 kopers van de Android smartphone op een wel heel bijzondere manier belonen.

De OnePlus 5T Star Wars Edition is feitelijk dezelfde OnePlus 5T die we eerder deze maand hebben getest, echter met een Star Wars uiterlijk. Een heel stuk stoerder dan de OnePlus 5 JCC+ editie als je het mij vraagt ;-).

Zo zullen er Star Wars wallpapers op de smartphone staan en is de achterplaat wit met een Star Wars opdruk. Een exemplaar om zuinig op te zijn dus, maar OnePlus kennende krijg je er gelijk een mooie cover bij.

Voor de eerste 37 kopers van het toestel is er nog een bijzonder cadeau. Die krijgen namelijk een ster die naar hen wordt vernoemd. Dit gebeurt in het Online Star Register. Daarmee blijft het pakket lekker thematisch.

Helaas wordt de OnePlus 5T Star Wars niet overal verkocht. Het kan dus lastig zijn om eraan te komen.

OnePlus 5T kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

OnePlus 5T kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com