OnePlus introduceert de OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft in samenwerking met de Franse ontwerper Jean-Charles de Castelbajac de OnePlus 5 JCC+ uitgebracht. Het gaat om een speciale uitvoering van de OnePlus 5 die door de ontwerper is gestyled.

De OnePlus 5 JCC+ maakt onderdeel uit van de OnePlus “Callection’. Naast het toestel, bevat de lijn ook speciale accessoires die door Jean-Charles de Castelbajac zijn vormgegeven. Daarnaast gaan de twee ook T-shirts, petten, tassen en andere mode-items verkopen.

Het toestel wordt gekenmerkt door een tekst achterop en gekleurde knoppen aan de zijkant. Het gebruik van gekleurde knoppen op Android smartphones komt weinig voor. Het toestel zal dus flink opvallen.

De OnePlus 5 JCC+ is het vlaggenschip van OnePlus en draait onder anderen op 8GB aan werkgeheugen en de snelle Qualcomm Snapdragon 835 chipset. Meer informatie over het toestel hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.