GadgetGear.nl

Review: Airhogs hyper drift drone


Bas beoordeelde namens GadgetGear de Airhogs hyper drift drone met 4 sterren.

The Good
  • Fun
  • 2 voor de prijs van 1!

The Bad
  • Batterijduur is bij dit soort drones altijd te kort.

Airhogs hyper drift drone kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Rond deze tijd van het jaar is het bijna altijd speelgoed bonanza hier op de redactie van Gadgetgear. Een van deze speelgoedjes is de Hyper Drift Drone van Airhogs. Deze Hyper drift is  een drone en een hovercraft in een. En of hij beide disciplines goed onder de knie heeft? Dat lees je hier bij Gadgetgear.nl

Unboxing Airhogs Hyper Drift Drone

De hyper drift drone komt zoals je mag verachten in een stoere verpakking. Eenmaal opengemaakt dacht ik in eerste instantie dat er weinig in zat, de drone en hovercraft zijn immers vederlicht. Verder is een 2.4GHZ 4 kanaals zender bijgeleverd, vier reserve propellers en een laadkabel voor de drone.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Installatie

De Hyper Drift Drone is ready to play uit de doos dus dat is lekker makkelijk, het enige wat je hoeft te doen is hem op te laden en twee AAA batterijen in de zender te stoppen en je bent er klaar voor. In eerste instantie is de Hyper Drift als hovercraft in elkaar gezet en het makkelijkste is dan ook om daar mee te beginnen. Na enige tijd wilde we toch weten hoe de drone vloog en koppelden we deze af van de hovercraft body. Dit is een simpel proces, je klikt de drone (voorzien van beschermranden) eigenlijk zo van de body af.

De drone voelt ondanks zijn gewicht heel solide aan en is voorzien van een beschermkooi zodat je geen propellers in je gezicht krijgt. De body van de hovercraft is gemaakt van plastic welke in een vorm gegoten is. Deze is dus uit een stuk en weegt echt helemaal niets.

Actie

De hovercraft is echt heel erg leuk om mee te racen, hij vliegt echt op hoge snelheid door de kamer heen. We is het van belang wat ruimte te maken want zeker in het begin is het nog best een dingetjes om hem in het gareel te houden. De gezichten van de mannen zijn echter prijsloos als je de brede grijzen ziet wanneer ze de hovercraft de kamer doorjagen. Hij reageert snel en soepel op de zender. De hovercraft schiet van links naar rechts en van voor naar achter. Na een tiental minuten werkt de besturing al behoorlijk intuïtief en raak je al wat minder vaak de meubelstukken.

Drone

Dan de drone, vliegen met een drone is nog nooit mijn sterkste punt geweest dus here goes nothing. Maar voordat nothing goes had ik toch nog even in de handleiding gekeken en zag ik dat er twee modi zijn voor de besturing beginners en advances. Dus snel de beginner aangezet en vliegen maar. Het vierkanaals zender is dan heel gemakkelijk in gebruik en de drone reageert goed en geduldig op mijn commando’s. Cool is de stunt button die als je die indruk een commando aan de drone geeft om een stunt te doen. Er zijn verschillende stunts die er allemaal spectaculair uitzien. Deze stunts kan je proberen na te doen, maar daarvoor moet je wel overschakelen naar advanced modus zodat je meer controle over de drone hebt.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De speeltijd is bij een opgeladen accu ongeveer zeven minuten, en als je er echt veel van vraagt kom je nog ietsjes korter uit. Dit soort speeltijden is niet heel ongewoon bij drones van dit formaat en dat bestempelen we dan ook als prima.

Conslusie

De Airhogs hyper drift drone is een twee in een drone die veel plezier verschaft. Eerst lekker racen met de hovercraft door de kamer heen, om hem vervolgens los te koppelen en als drone verder te gaan. Het beste van twee werelden als je het aan ons vraagt.

 

 

 

Airhogs hyper drift drone kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten